CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI

Osmaniye’nin Kadirli ilçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.
Ülkede koruyucu sağlık hizmetleri ve halk sağlığı alanında yürütülen çalışmaların önemini vurgulamak ve hatırlatmak amacıyla Halk Sağlığı Haftasında etkinlikler düzenleniyor.
Bu anlamda, Kadirli ilçe kaymakamı Erdinç Dolu, Çamlıkahve’de düzenlenen etkinliğe katılarak İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Ozan Özkale’den bilgi aldı.
Halk Sağlığı Haftasının çeşitli etkinliklerle idrak edildiğini ifade eden Özkale, yaptığı açıklamada, Halk Sağlığı Haftası’nın toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına büyük önem taşıdığını belirterek, çeşitli farkındalık etkinliklerinin hafta boyunca devam edeceğini ifade etti.

459007470 911597911010492 1899402675777715673 NEtkinlikte halk sağlığını koruma adına çeşitli bilgilendirme stantları kurulurken, vatandaşlara ücretsiz sağlık taramaları ve danışmanlık hizmetleri de sunuldu.
Kaymakam Erdinç Dolu ise yaptığı konuşmada, halk sağlığının korunmasının sadece bireyler için değil, toplumsal refah için de önemli bir adım olduğunu vurguladı. 
Hafta boyunca ilçede çeşitli sağlık etkinlikleri ve bilinçlendirme çalışmaları devam edecek.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN