Programda Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri de yer aldı.

Hak sahibi vatandaşlarımızın hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, daha sonra protokol mensupları ile birlikte vatandaşlara anahtarlarını teslim etti. Vatandaşlar teşekkür ederek, “Allah Devletimizden razı olsun, Allah Devletimize zeval vermesin.” diye konuştular.

Anahtar tesliminin ardından konuşan Vali Yılmaz, “Şu anda Düziçi’nde yapılan deprem konutlarımızın anahtarlarını teslim ediyoruz. Bugün 60 anahtar teslim edeceğiz. Her gün 60 anahtar teslim ederek, 365 konutun teslimini gerçekleştirmiş olacağız. Hızlı bir şekilde anahtar teslimlerimiz sürüyor. Bugün de örnek bir dairemizin anahtarla açılışını yapacağız. Çok kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu konutlarımız radya temel üzerine, perde beton, depreme dayanıklı, konforlu, hemşehrilerimizin huzur içinde oturabilecekleri konutlar ve çok hızlı bir şekilde de teslimlerini gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR

Teslim edilen dairelerden birini, hak sahibi vatandaşla birlikte gezen Vali Yılmaz, vatandaşımıza hayırlı olsun dileklerini sunarak, “Güle güle oturun. Hayırlı, uğurlu olsun. ”dedi.  

Kaynak: OSMANİYE VALİLİĞİ