Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Sumbas ilçesinde Çiçeklidere-Esenler-Bağdaş ve Sumbas-Reşadiye grup yolu çalışmalarında inceleme ve denetlemelerde bulundu. 

Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Sumbas Kaymakamı Mustafa Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun da yer aldı.

OSMANİYE'DE ANNE ADAYLARI BU STANDI ÇOK SEVDİ OSMANİYE'DE ANNE ADAYLARI BU STANDI ÇOK SEVDİ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda Sumbas-Çiçeklidere-Esenler-Bağdaş Grup Yolumuzdayız. Burası, vatandaşlarımızın zıplama rampası diye tarif ettiği ve yapılmasını çok arzu ettikleri bir yoldu. Bu kısmı da yaklaşık 3 kilometre sıcak asfalt yaptık. 1,5 kilometre beton, 5 kilometre de genişletme çalışması yaptık. Bütün yaptığımız hizmetler çok önemli ama burası hemşehrilerimiz için çok aciliyet gerektiren bir yoldu, hamdolsun bu yolun da yapımını sağladık, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Osmaniye’mize en güzel hizmetleri sunabilmek için, vatandaşlarımızın en rahat seyahat edebilmeleri için bütün köy yollarımızın, grup yollarımızın standartlarını yükseltiyor, her geçen gün daha kaliteli hizmete kavuşturuyoruz. Artık bundan sonra daha yoğunluklu olarak bsk asfaltımızı yapmaya başlayacağız. Çünkü artık beton santralimizi ve asfalt santralimizi kurduk. Asfalt santralimiz, en kaliteli asfaltı üretebilecek potansiyele sahip. En gelişmiş teknolojiyle üretme imkânı olan bir santral. Dolayısıyla bundan sonraki yollarımızda hizmet kalitemiz çok daha artacak. Bu hizmetlerimizin Osmaniye'mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Grupyol Sumbas Osmaniye Valierdinçyılmaz1SUMBAS - REŞADİYE GRUP YOL İNCELEMESİ 
Vali Yılmaz, daha sonra ise Sumbas-Reşadiye grup yol çalışmalarını inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Şu anda Kadirli Kozan bağlantı yolunu sağlayan Akçataş köyümüze kadar olan, burada yaklaşık 14 kilometre olan ikinci kat asfaltımız tamamlandı, hizmete girdi. İl Özel İdaremiz gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Sumbas-Bağdaş Grup yolunda yaklaşık 8 kilometre 3,5 kilometresi sıcak asfalt tamamlandı, Alibeyli 7 kilometre yol çalışmamız orada da ikinci kat asfalt çalışmamız tamamlandı. İlimiz genelinde yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Osmaniyeli hemşerilerimize en güzel hizmeti sunabilmek için gayretle çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN