OSMANİYE’DE YÜZME BİLMEYEN KALMIYOR OSMANİYE’DE YÜZME BİLMEYEN KALMIYOR

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin ve çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Gençlik Merkezi görevlileri, son olarak "Merkezim Her Yerde" etkinlikleri kapsamında, bu kez Çona Köyü Camisi'nde Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte öğrenciler hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, yaptığı açıklamada, kurum olarak çocukların ve gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak için özveriyle çalıştıklarını vurguladı. 
Çebi, tecrübeli ve deneyimli bir ekibin sahada çocukların güzel vakit geçirmeleri için sürekli görev başında olduğunu ifade etti.
"Çocukların mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur," diyen Yusuf Çebi, gençlerle bir arada olmanın ve onların enerjisinden ilham almanın kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti. 
Çebi, "Gençlerin enerjisi ve heyecanı bizlere ilham veriyor. Onlarla birlikte vakit geçirmek bizim için büyük bir mutluluktur," sözleriyle gençlerin hayatlarına dokunmanın kendileri için önemli olduğuna dikkat çekti.
Etkinlik kapsamında, çocuklar çeşitli oyunlar oynadı, spor etkinliklerine katıldı ve grup çalışmalarıyla takım ruhunu deneyimledi. Ayrıca, Kur'an Kursu'nun genç öğrencilerine yönelik motivasyon konuşmaları ve geleceğe dair umut aşılayan etkinlikler de düzenlendi.

454780954 885784600249976 3680746840622309537 NGençlik Merkezi görevlileri, çocukların her birine özel olarak ilgilendi ve onların yeteneklerini keşfetmeleri için çeşitli aktiviteler sundu. Bu kapsamda yapılan etkinlikler, çocukların hem sosyal becerilerini geliştirmelerine hem de özgüven kazanmalarına katkı sağladı.
Etkinliğin sonunda Yusuf Çebi, gençlik merkezi görevlilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 
Çebi, "Ekiplerimiz, sahada gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Her bir görevlimizin çabasını takdir ediyoruz," diyerek gençlerin her alanda gelişimini desteklemeye yönelik faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi. 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN