SON DAKİKA! Darbedilen çiçekçinin beyin ölümü gerçekleşti! SON DAKİKA! Darbedilen çiçekçinin beyin ölümü gerçekleşti!

Osmaniye Büyük Aile Platformu tarafından gazeteci yazar Erem Şentürk’ün konuşmacı olarak katılacağı “Nesil Meselesi” konulu bir konferans düzenlenecek.
Platform adına açıklamada bulunan Murat Yılmaz, konferansın 13 Ekim Pazar 14.00’te OKÜ 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenleneceğini belirtti.
Konferansa Osmaniyelileri davet eden Yılmaz, şunları kaydetti:
“Malumunuz içerisinde bulunduğumuz dijital çağda en büyük tehdit Aileleri-gençlerimizi-gelecek nesillerimizi hedef almaktadır. Madde bağımlılığından - cinsel kimlik karmaşasına, ekran bağımlılığından - dijital oyunlara kadar tüm sosyo-kültürel terör faaliyetleri aileyi ve tüm toplumu olumsuz etkilemektedir. Milletimiz ve tüm insanlığın huzuru için çalışan Sivil Toplum Kuruluşlarımızın desteğiyle kurulan BAP-Büyük Aile Platformu çeşitli faaliyetlerle ”Küresel Tehditler Karşısında Aileyi Korumak” için gayret ediyor. Milli ve geleneksel aile yapısını ve evlatlarımızı korumak hepimizin sorumluluğudur. Bulunduğu her makam ve temsil ettiği her kurumda başarıyla çalışan siz değerli kardeşlerimin desteğini ve gayretlerini bekliyoruz. Büyük Aile Platformu’nun Osmaniye Şubesini oluşturmaya gayret ediyoruz. İlk faaliyet olarak ta gazeteci yazar Erem Şentürk’ün konuşmacı olarak katılacağı bir konferans gerçekleştireceğiz.”
Yılmaz, tüm Osmaniyelileri konferansa davet etti. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN