AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ OSMANİYE’DE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ OSMANİYE’DE

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, beraberinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, AFAD Başkan Yardımcısı Dr. Önder Bozkurt ile birlikte Akyar ve Yaveriye Deprem Konutları ile konut inşaatları devam eden Metin Tamer ve Sefa Evler rezerv alanında incelemelerde bulundu. 
İncelemeleri sırasında İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’na AFAD İl Müdürü Mehmet Alboğa tarafından tamamlanmış ve yapımı devam eden konutlar hakkında bilgi verild
İlk olarak Akyar Deprem Konutlarında incelemelerde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, konutlarına yerleşen vatandaşlarımızla sohbet ederek, “Hayırlı olsun, güle güle oturun. Huzur içinde oturun inşallah” dedi.

458530994 921747303327519 4279655945757622467 NTeşekkür eden vatandaşlar “Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, daha sonra Yaveriye Deprem Konutlarında incelemelerde bulundu. 
Yapımı devam eden konutlarla ilgili bilgi alan İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Münir Karaloğlu daha sonra örnek daireyi gezdi. 
Konutların yapımında çalışan işçilere kolaylıklar dileyen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu son olarak konut inşaatları devam eden Metin Tamer ve Sefa Evler rezerv alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Osmaniye Valiliği