İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde deprem konutlarındaki evlerine yerleşen Mehmet Sarpkaya ve Senem Sarpkaya çiftinin evine misafir oldu.
Ziyarette Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz yer aldı.
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “Hayırlı olsun. Güle güle oturun inşallah” dedi. 

OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR

458614720 921741886661394 8929310881681531001 NVatandaşların herhangi bir sorunları olup olmadığını soran İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “Bu deprem insanoğlunun karada yaşadığı en büyük deprem. Buna rağmen, Allah’a hamdolsun, Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde çok iyi bir toparlanma gösterdik. Şu anda sizler gibi depremzede vatandaşlarımız, hak sahiplerimiz evlerine oturmaya başladılar. Biz de mutluluğunuzu paylaşmak üzere sizleri ziyaret ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanlarımızın selamlarını iletiyoruz. Rabbim huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Kaynak: Osmaniye Valiliği