OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli İlçesi Yusuf İzzettin Köyü’nde yapımı devam eden deprem konutlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu. 
Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, AFAD İl Müdürü Mehmet Alboğa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk de yer aldı.

459750835 929653649203551 1543358350764118286 NYapımı devam eden konutlarda incelemelerde bulunarak, inşaatın geldiği aşama hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Kadirli İlçemizin Yusuf İzzettin Köyünde yapılan köy evleri deprem konutlarımızın olduğu yerdeyiz. Burada şu anda 32 konutumuzun inşaatının %90’ı tamamlandı. Ayrıca buraya 4 konut daha yapacağız. Bu 32 konutumuzu, Ekim ayının sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah Kasım ayında anahtarlarını kıymetli hemşehrilerimize teslim edeceğiz. Bütün İlimiz genelinde olduğu gibi burada da konutlarımızın en güzel şekilde yapıldığına şahit oluyoruz. En sağlam, en lüks şekilde konutlarımız hemşehrilerimizin hizmetine sunulmak için hızla yapılmakta. Devletimiz, depremde evlerini kaybeden, evleri oturulamayacak durumda olan hemşehrilerimizin bir an evvel konutlarına kavuşmaları için en hızlı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu konutlarımızın hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN