Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz geçtiğimiz günlerde kura çekimi yapılan TOKİ deprem konutlarını yerinde inceleyerek basın mensuplarını bilgilendirdi.

Vali Yılmaz TOKİ ve AFAD yetkilileri ile birlikte yapımı devam eden TOKİ deprem konutlarını inceledikten sonra örnek daireyi gezerek; “Gerçekten çok güzel olmuş Allah devletimizden razı olsun. Zaten bu konutlarımız çok modern, depreme çok dayanıklı olarak yapılıyor.” dedi.

Hayırseverler tarafından düzenlenen ikram dağıtımında izdiham yaşandı Hayırseverler tarafından düzenlenen ikram dağıtımında izdiham yaşandı

Whatsapp Image 2024 07 09 At 18.09.18

Deprem konutlarının depreme dayanıklı ve modern bir şekilde yapıldığını vurgulayan Vali Yılmaz; “Şu an vatandaşlarımızın yerleştirme süreci devam ediyor. Bugüne kadar 2 bin 325 dairenin kurası çekildi. Önümüzdeki süreçte yerleştirmeleri daha da hızlandıracağız. Konutlarımızın çok az bir işi kaldı. Onları tamamlamak için koordineli bir şekilde gayretle çalışıyoruz. Kıymetli hemşerilerimizi en kısa sürede konutlarına kavuşturmayı çok arzuluyoruz. Ciddi anlamda önümüzde ki kısa bir süreçte konutlarımızı tamamlamış olacağız. Çok büyük bir kısmında ince işleri devam ediyor. Sizlerin de gördüğü gibi konutlarımız gerçekten çok güzel oldu. Değerli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Muhabir: Rumeysa Nur KARAOSMANOĞLU