Osmaniye'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamındaki çalışmalar aralıksız devam ediyor. 
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, proje kapsamında Osmaniye'deki yüzme havuzlarında ücretsiz olarak verilen yüzme eğitimlerinin hijyen şartlarına uygun bir şekilde yapıldığını belirtti. 

OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI OKÜ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ STANDINDA İLK KAYDI BAŞKAN ÇENET YAPTI

Whatsapp Görsel 2024 09 15 Saat 17.20.50 253A7D62Çebi, yüzme bilmeyen ve öğrenmek isteyen herkese yönelik faaliyetlerin devam ettiğini söyledi.
Yusuf Çebi, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında çocuklarımız yüzmeyi öğreniyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde,  Hem hafta içi  hem hafta sonu şeklinde sistematik olarak yürütülen bu çalışmalarla yıl sonuna kadar önemli sayıda kişinin yüzme öğrenmesi hedefleniyor" dedi.
Proje ile birlikte Osmaniye’de yüzme bilmeyen kimsenin kalmaması ve spora teşvik edilen gençlerin sayısının artması amaçlanıyor.
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN