Cumhuriyet Halk Partisi Kadirli Kadın Kolları Başkanı Şükran Döğüşçü ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Döğüşçü, kadınların toplumsal hayattaki yerini güçlendirmek ve ilçeyi daha ileriye taşımak için önemli adımlar attıklarını belirtti. Döğüşçü, "Kadınlar, toplumun temel direği ve değişimin öncüsüdür. Bu bilinçle, kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamda daha fazla söz sahibi olması için projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Belediye Başkanımızın desteğiyle, kadınların katılımını artıracak, gençlerimize ilham verecek çalışmalar yürüteceğiz. Çünkü biliyoruz ki, güçlü bir toplum, güçlü kadınlarla mümkündür. Kadirli’nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Umutla, azimle ve kararlılıkla yarınlara yürüyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Mert Olcar’a çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Döğüşçü ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

OSMANİYE'DE 07 EYLÜL 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 07 EYLÜL 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER

Muhabir: Ümit KAHRIMAN