Osmaniye oturarak voleybol ekibi süper ligde Osmaniye oturarak voleybol ekibi süper ligde

Basketbol İl Temsilcisi Murat Teke, yazılı açıklamasında, 26 Ocak 2013' tarihinde başlayacak olan basketbol ligine 28 takımın yer aldığını belirterek bütün takımlara başarılar diledi.

Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl çok daha güzel bir sezon geçireceklerine inandığını ifade eden Teke, keyifli, spor yaparken ve yaptırırken bunun bir gösteri olduğunu unutmadan hareket eden, yaptığı işi ciddiye almayı elden bırakmadan eğlenmeyi de bilen ve hırslarını bir kenara bırakıp, çocukların gelişimini ön plana alan bireyler göreceklerine inandığını kaydetti.

Bu konuda sporcu, antrenör, idareci, seyirci, hakem, salon çalışanı ile bir aile olduklarının bilinciyle salonlardaki yerlerini alacaklarını anlatan Teke, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Basketbol Yerel Liglerinde bu sezon 28 takımın katılımı ile genç ve yıldız erkekler, genç ve yıldız kızlar, kategorilerinde Kadirli, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde takımları daha rahatlat şekilde deplasmanlı olarak oynatılmaya başlatılacağını ifade etti."

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir; " 2012–2013 sezonunda Basketbol, Voleybol, Güreş, Atletizm, Hentbol, Badminton, Masa Tenisi branşlarında 'da yerel lig yapılacak. Sporcu gençlerin hayatlarında başarılı olabilecekleri alanı yakalamalarında, sosyal ve kültürel anlamda sağlıklı bir birey haline getirebilmenin temelinde sporun yattığı görülmekte İl müdürlüğü olarakta üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Sporun tabana yayılması ve yaygınlaştırılması, için faal sporcu ve lisanslı sporcu sayılarının artması spora gönül veren herkesin daha çok spor yapmasını istiyoruz Geçmişten bugüne kadar lisanlı sporcu sayısı 23 bin 259, 2013 yılı itibari ile lisanslı sporcu sayısı 24 bin 837'nin üzerindedir. Lisanslı sporcularımızın sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi