20.30’da başlayan konsere, Osmaniye'nin önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol ve Sanatseverler Bir Arada

Konser, Osmaniye Başsavcısı Uygun Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Garnizon Komutan V. Albay Hakan Kocabaş, AK Parti İl Başkanı Sadi Binboğa, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, İl Genel Meclisi Vekili Enver Bozdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Ticaret İl Müdürü Ayhan Bozok, Osmaniye 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kuddusi Arık ve diğer protokol üyelerinin yanı sıra il sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Türk Kuartet Müziği ile Bartok’un İzinde

Erberk Eryılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Türk kuartet müziğinin seçkin eserleri sanatçılar tarafından seslendirildi. Ellen Jewett ve Ceren Türkmenoğlu'nun keman, Laura Krentzman'ın viyola, Gözde Yaşar'ın çello, Atakan Turaç'ın saz, ve Erberk Eryılmaz'ın davul performansları, dinleyicilere müzik dolu bir gece sundu. Her bir sanatçı, performanslarıyla izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR" OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR"

Unutulmaz Bir Gece

Konserin sonunda sanatçılara çiçek takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Bu etkinlik, Osmaniye’deki sanatseverler için unutulmaz anılar bıraktı. Konser, şehirde kültür ve sanatın önemine bir kez daha vurgu yaparken, katılımcılar memnuniyetlerini dile getirerek etkinliğin devamını talep ettiler.

Editör: Bekir Burak CANBOLAT