CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çillem, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Çillem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, göreve ilk geldiğinde bir dönem ilçe başkanlığı yapacağını söylediğini 8. olağan kongre sürecinin başlamasıyla kendi isteğiyle görevimden ayrıldığını kaydetti.
İstifa kararını, kongre sürecindeki adaylara daha rahat ve adil bir seçim ortamı yaşaması amacıyla aldığını ifade eden Çillem, şunları kaydetti:
“18.04.2020 tarihinde, genel merkezimizde ve il teşkilatımızda yapılan istişareler sonucunda, Düziçi AK Parti İlçe Başkanlığı'na atanmış bulunmaktaydım. Pandemi sürecinin getirdiği zorluklara rağmen, kongremizi gerçekleştiremeden yaklaşık beş ay boyunca hemşehrilerimize ve teşkilatımıza hizmet etme şansına sahip oldum. Akabinde, 12.09.2020 tarihinde genel merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda kongremizi gerçekleştirerek, seçimimizi tamamladık. Bu süreçte, gençlik kolları kurucu yönetiminde yer almış olmam ve ilçe yönetim kurulu üyeliğim süresince edindiğim tecrübelerle, ilçemizin eksiklerinin ve hemşehrilerimizin beklentilerinin farkında olarak hareket ettik. Elhamdülillah, genel seçimler, milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri başta olmak üzere yerel seçimlerde de teşkilatımız güzel sonuçlar elde etti. Hemşerilerimizin merkezi hükümetten beklentilerini karşılamak adına Ankara’daki temaslarımızı yoğunlaştırdık, birçok projeyi hayata geçirerek gönüllere dokunduk.
Bu süre zarfında bize destek veren il başkanlarımıza, bölge milletvekillerimize, teşkilat üyelerimize ve tüm Düziçili hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum.” 
Çillem, her sonun yeni bir başlangıç olduğunu hatırlattı.
Ak Parti’ye olan bağlılığımda hiçbir değişiklik olmayacağını daha büyük bir özveriyle çalışacağını vurgulayan Çillem, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ilçemizin daha yaşanabilir bir yer haline geleceğine yürekten inanıyorum ve görevi devralacak dava arkadaşlarıma güvenim tamdır. İlçe başkanlığından ayrılmış olsam da, 
Görevim boyunca birlikte çalışmaktan gurur duyduğum il başkanlarımıza, bölge milletvekillerimize, gençlik kolları başkanımıza, kadın kolları başkanımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, belde başkanlarımıza, mahalle ve köy başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Çillem, genel ve yerel seçimlerde gösterdikleri emeklerden ötürü teşkilatına teşekkür etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN