OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Osmaniye AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Seydi Gülsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa ile birlikte kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. 
Dr. Ahmet Alkan Caddesi'ndeki ziyaretlere, bazı teşkilat yöneticileri de katıldı. 
Ziyaret esnasında esnafın sorunları dinlenerek çözüm odaklı görüşmeler gerçekleştirildi.
Esnaf ziyaretlerini önemsiyoruz
Milletvekili Gülsoy, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, esnaf ziyaretlerinin önemine vurgu yaptı. 
Gülsoy, "Esnafımızın dertlerini ve taleplerini yerinde dinlemek, onların beklentilerine en uygun çözümleri üretebilmek adına büyük bir önem taşıyor. Bu tür ziyaretler, esnafın devletle olan ilişkilerinin güçlenmesine katkı sağlıyor" ifadelerini kullandı.
Gülsoy, esnafların yaşadığı sıkıntıları dinlediklerini ve bu sorunlara çözüm üretebilmek adına çalışmalar yürüttüklerini belirtti. 
Esnafın gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu dile getiren Gülsoy, ziyaretlerin düzenli olarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

458201139 852060740215987 6519980736615058109 NKoordineli Çalışmalar Devam Ediyor
AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa ise ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, milletvekilleri ve teşkilat olarak uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti. 
Binboğa, "Teşkilatımız, milletvekillerimiz ve partimizin diğer organlarıyla birlikte Osmaniye’de yaşayan vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarına en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Bu tür ziyaretler, yerel dinamikleri anlamak ve çözüm süreçlerini hızlandırmak adına büyük önem taşıyor" dedi.
Binboğa ayrıca, partinin Osmaniye'deki çalışmaları hakkında da bilgi vererek, il genelinde sürdürülen projeler ve planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
Esnaf ziyaretleri sırasında yaşanan samimi diyaloglar ve vatandaşların ilgisi, AK Parti heyeti tarafından memnuniyetle karşılandı.
Gülsoy ve Binboğa, yerel ekonomiye katkı sağlamak amacıyla esnafın taleplerini dikkate alarak çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN