KADİRLİ’DE 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI KADİRLİ’DE 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Dernek, eğitim sürecine katkı sağlamak amacıyla 250 öğrenciye temel kırtasiye malzemeleri dağıtarak önemli bir destek sağladı. Yardım organizasyonu, öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gerçekleştirildi.

Eğitime Destek İçin Kırtasiye Yardımı

Osmaniye Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Mehmet Akif Güney, kırtasiye yardımıyla ilgili yaptığı açıklamada, çocukların eğitimine katkıda bulunmanın dernek olarak önem verdikleri bir sosyal sorumluluk olduğunu belirtti. Yardımların içinde defter, kalem, boya setleri, beslenme çantası ve hijyen malzemeleri gibi birçok temel kırtasiye malzemesi yer aldı.

Yardım paketlerinde, öğrencilere yönelik dağıtılan malzemeler arasında matematik, Türkçe ve Hayat Bilgisi defterleri, resim defterleri, Türkçe sözlük, imla kılavuzu, kurşun kalem seti, kırmızı kalemler, silgi, kalem açacağı, kuru boya, pastel boya, yapıştırıcı, makas, cetvel takımı ve fon kartonu gibi eğitim materyalleri bulunuyor.

Velilerden Teşekkür Mesajı

Yardım organizasyonu, öğrenci velileri ve okul yönetimi tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Veliler, Osmaniye Gıda Toptancıları Derneği'ne bu anlamlı yardımlar için teşekkürlerini iletirken, yardımların çocukların eğitim sürecine büyük katkı sağlayacağını vurguladılar. Velilerden biri, “Bu yardımlar bizler için çok önemli. Rabbim hayırlarını kabul etsin,” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi ile Osmaniye Gıda Toptancıları Derneği, eğitime verdikleri desteği bir kez daha gözler önüne serdi ve çocukların okul yolculuğunda yanlarında olduklarını gösterdi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT