Osmaniye Valiliği koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan fotoğraf Sergisi Park 328 AVM’de açıldı.

Açılışa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Sergi1

Hatay'da çıkan yangında iş yeri zarar gördü Hatay'da çıkan yangında iş yeri zarar gördü

"Hayırlı olsun" dilekleri ile serginin açılışını yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, açılışın ardından 30 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezdi. Sergide emeği ve katkısı olan herkesi tebrik eden Vali Yılmaz, “15 Temmuzu unutmadık, unutmayacağız. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde yaşanılanları anlatan fotoğraflar burada sergileniyor. Bir kez daha hain darbe girişimini lanetliyoruz. Kahraman Milletimizin kahraman duruşunu, buradaki ruhu bir kez daha bu fotoğraflarda görmüş oluyoruz. Ebediyete kadar Devletimizin var olması için böyle hain girişimlere asla izin vermeyeceğiz, uyanık olacağız. Bu tür girişimlere karşı milletimizin her zaman bilinçli olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”dedi.

Muhabir: Rümeysa Nur KARAOSMANOĞLU