Ziyaretlerde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyunlu da hazır bulundu.

Vali Yılmaz, ilk olarak 95 yaşındaki Zekiye Çakır’ı Çardak Köyü'ndeki evinde ziyaret etti.

Zekiye Çakır ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, “Osmaniye’nin en yaşlısı olan Zekiye Teyzemizi ziyaret etmekten büyük mutluluk duydum. Kendisine sağlık, mutluluk ve daha nice güzel yıllar diliyorum” dedi. Zekiye Çakır ve ailesi, ziyaretinden dolayı Vali Yılmaz’a teşekkür etti.

Vali Yılmaz, ardından 86 yaşındaki Zeynep Türkoğlu’nu evinde ziyaret etti. Zeynep Teyze’nin hatırını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, büyüklerimizin geçmişin kurucusu, geleceğimizin ise yol göstericisi olduğunu belirterek, “Zeynep Teyzemiz bizi çok güzel karşıladı. Tanışmaktan çok mutlu oldum. Kendisine sağlık ve huzur dolu yıllar diliyorum” dedi. Zeynep Türkoğlu ise Vali Yılmaz’a teşekkür ederek, “Allah ömrünüzü uzun etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

OSMANİYESPOR FK - 1923 M.K.PAŞA SK.'YA KONUK OLUYOR OSMANİYESPOR FK - 1923 M.K.PAŞA SK.'YA KONUK OLUYOR

Ziyaretler, hem yaşlılarımızın gönlünü hoşnut etmek hem de toplumumuzun en kıymetli değerleri olan büyüklerimize saygı ve vefa göstermek amacıyla gerçekleştirildi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT