Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi’ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırılarına ilişkin açıklamada bulundu.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET; “YOLUN AÇIK OLSUN OSMANİYEM” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET; “YOLUN AÇIK OLSUN OSMANİYEM”

Yılmaz, kentte Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü tarafından düzenlenen "Osmaniye Yer Fıstığı Paneli"nde TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırıyı da değerlendirdi.

TUSAŞ’ın savunma sanayinin kalbi olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, şunları kaydetti:

“Savunma Sanayimizin kalbi diyebileceğimiz TUSAŞ'a yapılan saldırı aslında gidişatımızın ne kadar kararlı ve doğru olduğunu, Devletimizin, büyüklerimizin attığı adımların bu ülkenin geleceği için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha bize göstermiş oldu. Kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet ediliyorum, mekanları cennet, ruhları şad olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ama dünya şunu bilsin ki bu büyük Devlet, bu Yüce Türk Milleti, şanlı tarihinden aldığı güçle geleceğe kararlılıkla yürüyecek, şanlı al bayrağımızı göklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle bütün terör örgütlerini yok edecek güçteyiz, yok edeceğiz ve dünyaya da geçmişte olduğumuz gibi düzen, mutluluk, refah getirecek bir milletiz, bunu da yapacağız."

Muhabir: Ümit KAHRIMAN