Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Adana Şakirpaşa Havalimanında gerçekleştirilen “TEKNOFEST 2024”ün açılış törenine katıldı.

Teknoloji ve inovasyon festivali TEKNOFEST, Adana’da görkemli bir törenle başladı. Havacılık, uzay ve teknolojiye dair Türkiye’nin en büyük etkinliğine ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşayan Adana, yenilikçi projelere ilham vermeye devam ediyor. 

Etkinlik, bilimden havacılığa, dijital deneyimden mühendisliğe kadar birçok alanda ziyaretçilerine unutulmaz bir festival sunuyor.

Antalya’da yanan aracı vatandaşlar söndürdü Antalya’da yanan aracı vatandaşlar söndürdü

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, da “TEKNOFEST 2024”ün açılış törenine katılarak incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

461772540 942538561248393 8256240611467813564 NSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın da katıldığı programda, teknoloji stantlarını ziyaret eden Vali Erdinç Yılmaz, başarılı çalışmalardan dolayı katılımcıları tebrik etti.

Festival alanında kortej yürüyüşü ile başlayan açılış seremonisi ana sahnede, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşker’in konuşmaları ile başladı. 

Konuşmaların ardından TEKNOFEST’e destek veren 128 paydaş kurumun yöneticilerinin de sahneye davet edilmesi ile birlikte açılış gerçekleştirildi. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN