Osmaniye’de göreve geldiği günden bugüne her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelme gayreti gösteren Vali Yılmaz, kent merkezinde esnafları ziyaretlerini sürdürürken bir taraftan da Köyleri ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz bu kez Osmaniye Merkeze bağlı Küllü Köyünü ziyaret etti. Küllü Köyü muhtarı Nevzat Ateş ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Yılmaz’a Osmaniye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun ile bazı kurum temsilcileri de eşlik etti.

Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır? Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?

Küllü1

Köylülerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Köy Muhtarı Nevzat Ateş ve köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Vali Yılmaz, “Bugün burada, Amanoslarda muhteşem doğası olan Küllü Köyümüzde siz güzel yürekli hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. İletmiş olduğunuz talepleriniz, sorunlarınız ve önerilerinizin çözümü için ne gerekiyorsa yapacağımızdan emin olun. Bizler, devletimizin bizlere verdiği yetkilerle sizlere hizmet etmek için buradayız. Muhtarımız aracılığıyla sorunlarınızı mutlaka bizlere iletin ki bizler de sizlere hizmet etmeye devam edelim.” dedi.

Vali Yılmaz ve yetkililere teşekkür eden Köy Muhtarı Nevzat Ateş ve köy sakinleri ise ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

OSMANİYE KÜLLÜ KÖYÜ
Osmaniye Merkez’e 26 kilometre uzaklıkta olan ve 1925 yılından beri aynı adı taşıyan Küllü köyü, daha önceleri Hatay'in Dörtyol ilçesine bağlıyken, 18 Mart 1946'da Osmaniye'ye bağlanmıştı.

Muhabir: Ali Cihangir