Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bostanlar Köyü-Böcekli Beldesi-Gümüş Köyü ve Pirsultanlı Köyü'nü bağlayan grup yolunun yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, yapılan çalışmalara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yol

Resmi Gazete'de bugün (20.09.2024) Resmi Gazete'de bugün (20.09.2024)

Asfalt Çalışmalarının Durumu
Vali Yılmaz, yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Şu anda asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bugün bu yolda yaklaşık 3 kilometre asfalt çalışmamızı tamamlayacağız. 10 köyümüz yararlanacak ayrıca Atalan ve Böcekli Beldeleri de bu yolu kullanacaklar. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Böcekli Beldesi Ziyareti
Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından Böcekli Beldesi'ni ziyaret etti. Belde girişinde Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Yılmaz, çocuklarla sohbet edip, çiçek takdim edildi.

Çicek Kız

Vatandaşların Memnuniyeti
Belde sakinleri ile görüşen Vali Yılmaz, yol yapımından dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşların teşekkürlerini kabul etti. Vatandaşlar, "Allah bin kere razı olsun." diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Osmaniye'ye Yapılan Hizmetler
Vali Yılmaz, "Osmaniye'mizin her yerine büyük bir gayretle, büyük bir heyecanla, büyük bir koordinasyon içinde en güzel hizmetleri kazandırmaya devam ediyoruz. İnşallah daha da güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Osmaniye'mize, buradan yararlanacak köylerimize, Böcekli Beldemize, Atalan Beldemize bu yolumuzun hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.

Belediye

Belediye Ziyareti
Ziyaretinin son bölümünde Böcekli Belde Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Çerçi ile bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz, Başkan Çerçi’ye çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.

Kaynak: Valilik Basın