Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Özdokur, AFAD İl Müdür Vekili Muhammed Mustafa Ardıç, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyunlu da Vali Yılmaz'a eşlik etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. Ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamada, “Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın hatırlarını soruyoruz; bize iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa dinliyor, yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi. Vali Yılmaz, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler diledi.

Vali Kadın

SON DAKİKA! Antalya'da Tur midibüsü kazası: Çok sayıda yaralı var SON DAKİKA! Antalya'da Tur midibüsü kazası: Çok sayıda yaralı var

ZİYARETLERDEN HALK MEMNUN
Osmaniye’ye atandığı günden beri sürekli sahalara inerek vatandaşları dinleyen Vali Yılmaz, ziyaretlerini geleneksel hale getirdi. Ziyaretlerden Osmaniye halkı ise çok memnun oluyor. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Valilik Basın