Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Hasanbeyli Kaymakamı Ahmet Dervişoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, Hasanbeyli İl Genel Meclis Üyeleri de yer aldı. 

İncelemeleri sırasından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz daha sonra yaptığı açıklamada, “Buğdaycık Köy Yolumuzun ciddi anlamda altyapısının güçlendirilmesi yapıldı. Yaklaşık 1 metre yükseltilerek, kaya malzeme dökülerek, 3,8 kilometre, yaklaşık 9 metre genişliğinde, Hasanbeyli İlçemize hizmeti anlamında çok önemli olan bu yolumuzun çalışması tamamlanmış oldu. Yolumuzun hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Birçok köyümüzde aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yolumuzun standartları yüksek, uzun ömürlü olacak ciddi anlamda bir yol çalışması yapılmış oldu. Yol çalışmamızı gerçekleştiren İl Özel İdaresi ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum. “ifadelerini kullandı.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Kaynak: OSMANİYE VALİLİĞİ