Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe İlçesi’nde yapımı devam eden kalıcı deprem konutları inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz’ın inceleme ziyaretinde Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Ayşe Sarı da yer aldı.

Whatsapp Image 2024 07 24 At 14.15.22

Kontrolden çıkan araç karşı şeritteki araca çarptı: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı Kontrolden çıkan araç karşı şeritteki araca çarptı: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı

İnşaatın geldiği aşama hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bahçe İlçemizde Çamlıca Mahallesinde 1. etap konutlarımızın yapımı hızla devam ediyor. Şu ana kadar 16 blok, 252 dairelik bu çalışmanın %70’i tamamlanmış durumda. İş bitim tarihi 21 Eylül ama yüklenici firmamız bu işi Ağustosun sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor. İnşallah Ağustosun sonuna kadar bitirip kıymetli hemşerilerimize bu kalıcı konutlarını teslim etmek istiyoruz. Konutlarımız radya temel üzerine, perde beton, kalıp tünel sistemiyle depreme dayanıklı, gerçekten lüks konutlar olarak yapılıyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu konutlarımızı vatandaşlarımıza kavuşturdukça da mutlu oluyoruz. İnşallah Bahçe İlçemizde bu konutlarımızı bir an evvel kıymetli hemşerilerimize teslim etmeyi çok arzu ediyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 
 

Kaynak: Haber merkezi