Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli ilçesindeki Aslantaş Doğa ve Gençlik Kampı'nda düzenlenen Ulusal Kamp etkinliğinde, Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi tarafından karşılandı.Vali Yılmaz, gençlerle katıldığı yemek programında samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Yılmaz, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, Osmaniye'de onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

555555

Vali Yılmaz, konuşmasında gençlerin bu kampta kuracakları dostlukların uzun ömürlü olmasını temenni ederek, “Türkiye'mizin 17 ilinden Osmaniye'mize gelen siz gençlerimizin burada kuracakları dostlukların ömrü boyunca devam edecek bir dostluk olmasını, kampımızda her anınızın en güzel şekilde geçmesi arzumuzdur. Bu kamp döneminin sizler için en verimli ve faydalı şekilde geçmesi bizim hedefimizdir. Yürekten inanarak söylüyorum ki sizler geleceğimizsiniz, geleceğin Türkiye’sini inşa edecek ,güçlü yapacak sizlersiniz “ dedi.

Dünyadaki güncel olaylara da değinen Yılmaz, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği saldırılara dikkat çekti ve bu durumu sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz, “Bugün katil, soykırımcı İsrail'in nasıl bebekleri, insanları katlettiğini görüyor. Medeni dediğimiz sözde batı, bu soykırıma göz yumuyor. Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dünya adaletini sağlayacak güce ulaştığında inanın ki dünyada refah, huzur ve barış olacaktır” diye konuştu.

Yılmaz, gençlere büyük bir sorumluluk düştüğünü belirterek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Türkiye Cumhuriyeti Devletini daha da güçlü, yüce Türk Milletini yüceltmek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, sizlerin omuzlarında yükselecektir. Bu başarılar siz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Buna hiçbir şüphem yoktur. Güvenimiz de geleceğimiz de her şeyimiz sizlersiniz. Allah yolunuzu, bahtınızı her daim açık etsin. Hayalleriniz ve hedeflerinize inşallah ulaşın. Osmaniye’mizi, Aslantaş Doğa ve Gençlik Kampımızı hep güzel hatırlamanız dileğiyle hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

777777

KADİRLİ KAYMAKAMI DOLU’DAN ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ KADİRLİ KAYMAKAMI DOLU’DAN ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ

Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından gençlerin hazırladığı şiir dinletisi, koro dinletisi, tiyatro ve halk oyunları gösterileri sergilendi ve etkinlikler lider oyunları ile sona erdi.


 

Kaynak: Osmaniye Valiliği