Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Orman İşletme Müdürlüğü Lojman inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. 

Tarihi Eser Kaçakçılığına Darbe: 111 Roma Dönemi Eseri Yakalandı Tarihi Eser Kaçakçılığına Darbe: 111 Roma Dönemi Eseri Yakalandı

Vali Yılmaz, inceleme sırasında işletme yetkilileri ile inşaat sorumlularından çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Orman İşletme Müdürlüğü lojmanlarının 6 Şubat depreminde ağır hasar aldığını ifade eden Vali Yılmaz, ahşap olarak inşa edilen ve 36 daireden oluşan lojman inşaatının bu yıl tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Valierdinçyılmaz Ahşap Lojman Osmaniyeİnşaatta doğal, orijinal bir proje uygulandığını ifade eden Yılmaz, “Burada tamamen büyük oranda ciddi şekilde ahşaptan 36 dairelik bir lojman inşaatımız var. Gerçekten çok özenle hazırlanmış, depreme dayanıklı, mimarisiyle dikkat çeken bu konutlarımızın teslimi bu yılın sonunda gerçekleşmiş olacak. Orman müdürlüğümüzün lojmanları ve ana binası da 6 Şubat depremlerinde ağır hasar almıştı maalesef. Orman Müdürlüğümüzün idari binasının da temeli atıldı. Bir yılda idari binamızı da tamamlayacağız. Bu yılın sonuna kadar da buradaki otuz altı dairelik lojman inşaatımız tamamlanmış olacak. Osmaniye'mize gerçekten özel bir konut türü kazandırmış olacağız. Çok daha sağlıklı, depreme dayanıklı daha hızlı yapılan, ömrü de oldukça uzun daireler üretilmiş olacak. Ben orman teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN