İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun’un da bulunduğu ziyarette, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir yapılan çalışmalar hakkında Vali Yılmaz’a bilgi verdi.

     Vali Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Tamamı 8 kilometre olan Cevdetiye Toprakkale arasındaki kanal boyu yolumuz hamdolsun artık asfalt oluyor ve hizmete girmiş olacak. Burası çok yoğun kullanılan bir yol. Uzun zamandır yapılması yönünde yapılması yönünde çalışmalarımız vardı. Cevdetiye ile Toprakkale arasında şehir merkezine girmeden birçok aracın bu yolu kullanarak Kadirli tarafından gelip Toprakkale’ye geçmek isteyenler, otobandan çıkıp Toprakkale’den gelip Kadirli, Sumbas tarafına gitmek isteyenlerin kullandığı ve yolu da çok kısaltan şehir trafiğine sokmayan bir yol. Bu yolumuz önemli bir hizmet görecek. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İl Özel İdaremize yaptığı bu güzel çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı eylesin.”ifadelerini kullandı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN ENVER’UL HAMİT CAMİİ ZİYARETİ DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN ENVER’UL HAMİT CAMİİ ZİYARETİ

Kaynak: OSMANİYE VALİLİĞİ