OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Değirmenocağı Rahime Hatun Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından yetiştirilen güllerin hasadını üreticilerimizle birlikte yaptı. 
Hasat programında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar ile Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş da yer aldı. 
Rahime Hatun Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Şükriye Erdoğan ve Gül Yetiştiricisi kadınlar tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra serada incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretinin devamında üreticilerle gül hasadı yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Değirmenocağı Köyümüzde gül serasındayız. Burada Değirmenocağı Köyü kadınları, Şükriye Hanım’ın başkanlığında kooperatif kurdular. Çok güzel güller yetiştiriyorlar. Böyle güzel bir projeyi gerçekleştiren kadın üreticilerimizi yürekten kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun, bereketli olsun" dedi. 
Vali Yılmaz, ziyaretinin sonunda tüm gül yetiştiricilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN