Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Teknofest 2024’e Osmaniye’den katılan öğrencilere başarılarından ötürü teşekkür ederek hediye takdim etti.

ÖĞRENCİLERE BAŞARI TEMENNİSİ
Teknofest 2024'e katılarak Osmaniye'yi başarıyla temsil eden öğrenciler, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ile birlikte Teknofest İl Temsilcileri ve proje öğretmenleri de katıldı. Vali Yılmaz, öğrencilerle tek tek sohbet ederek başarıları için her birine teşekkür etti.

Osmaniye Teknofest2

VALİ YILMAZ: "GURUR DUYUYORUZ"
Teknofest’te kazandıkları derecelerle Osmaniye’nin adını duyuran öğrencilere yönelik konuşan Vali Yılmaz, “Bu yaşlarda böyle büyük başarılar elde etmeniz geleceğiniz için güçlü bir adım. Hepinizi tebrik ediyorum, Allah başarılarınızı daim etsin. Bizler her zaman yanınızdayız, gurur duyuyoruz,” dedi.

TUSAŞ Şehitlerimizin intikamı alınıyor: TSK 2'si üst düzey 59 terörist etkisiz hale getirdi TUSAŞ Şehitlerimizin intikamı alınıyor: TSK 2'si üst düzey 59 terörist etkisiz hale getirdi

Osmaniye Teknofest1

ZİYARETE KATILAN ÖĞRENCİLER VE OKULLARI
Vali Yılmaz, başarılı öğrencilere hediyeler takdim ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknofest’e katılan öğrenciler arasında, Kadirli Bahçeşehir Koleji’nden Ayşe Sude Erzurumlu, 75. Yıl Ortaokulu’ndan Berkay Ata Sünbül ve Şehit Mehmet Karacatilki İmam Hatip Anadolu Lisesi’nden Mahmut Sami Kaytan gibi çeşitli okullardan temsilciler yer aldı.

Kaynak: osmaniye valiliği