Osmaniye AK Parti Milletvekilleri Derya Yanık ve Seydi Gülsoy beraberinde İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa ile İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, “Osmaniye heyeti olarak Sayın Sağlık Bakanımız Kemal Memişoğlu'nu makamında ziyaret ettik. Osmaniyemizin sağlık yatırımlarını ve hekimlerimizin ihtiyaçlarını paylaştığımız toplantı son derece verimli geçti. Sayın Bakanımıza yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerini ilk fırsatta Osmaniyemize bekliyoruz.” dedi.

Derya Yanık her alanda Osmaniye’nin gelişmesi, sorunlarının çözülmesi, yapılacak yatırımların hızlandırılması için birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını da vurguladı.

Muhabir: Ali Cihangir