AK Parti Osmaniye Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Sayın Seydi Gülsoy, 14 Ağustos AK Parti’nin Kuruluşunun 23. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajda, bu yolda kendisine güvenen, inanan ve destek veren Osmaniyelilere teşekkür eden Gülsoy, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile omuz omuza Osmaniye’ye ve Türk Milletine hizmet ediyor olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

 Attığı her adımda milletin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini aktaran Milletvekili Gülsoy mesajında şu ifadelere yer verdi, “AK Parti olarak, 14 Ağustos 2001’de yola çıkarken, tek gayemiz milletimize hizmet etmek, milli iradenin sesi olmak ve ülkemizi dünya sahnesinde hak ettiği yere ulaştırmaktı. Bu kutlu davamızda, aziz milletimizin teveccühü, inancı ve desteğiyle atmış olduğumuz her adımda, girmiş olduğumuz her seçimde daha da güçlendik, daha da büyüdük. Rabbimize hamdolsun ki bugün partimizin kuruluşunun 23. yıldönümünü kutluyoruz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Halka hizmet, Hakk’a hizmettir şiarıyla, milletimize hizmet etme sevdamız, ilk günkü kararlılıkla ve büyük bir heyecanla sürmektedir. Attığımız her adımda, milletimizin ihtiyaçlarını karşılamayı; refahını ve huzurunu sağlamayı hedefledik. Bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da “Türkiye Yüzyılı” hedeflerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.  Bugün geriye dönüp baktığımızda vesayetçi odakların ve darbe tehditlerinin gölgesinde kalan Türkiye, AK Parti iktidarının kararlı politikaları ile birlikte milli iradenin tam anlamıyla hâkim olduğu yeni bir döneme adım atmıştır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milli iradeyi her alanda hakim kılmak için gece gündüz demeden çalıştık. Milletimizin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen bir anlayışla hareket ediyoruz.”

 “BÜYÜK PROJELERE İMZA ATTIK”

OSMANİYE MİLLETVEKİLİ GÜLSOY’UN ELLEK TEMASLARI OSMANİYE MİLLETVEKİLİ GÜLSOY’UN ELLEK TEMASLARI

 

Ak Parti’nin kurulmasından bu yana birçok projeye imza attıklarını belirten Gülsoy, mesajını şu sözlerle sonlandırdı; “Geride bıraktığımız 22 yıllık süreçte sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, turizm ve ekonomi alanında çok büyük projelere imza attık. 23. yılımız ve sonrasında gelecek olan nice 23 yıllarda da ilk günkü aşkla bu kadim topraklara ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Partimiz kurulduğundan bu yana, bu kutlu davanın birçok farklı kademesinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile omuz omuza Yiğit Osmaniye’mize ve Aziz Milletimize hizmet etmiş olmanın haklı gururunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Bu yolda bize güvenen, inanan ve destek veren Yiğit Osmaniyeli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla.”

Editör: Bekir Burak CANBOLAT