Kaya ziyaretleri kapsamında daha sonra Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa’da temaslarda bulundu.

Ziyaretlerinin ilkini CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yapan Milletvekili Kaya’ya İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Selli Dursun, Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Çağlar, İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun ve Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı Deniz Özener eşlik etti.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Hemen ardından Ankara temasları kapsamında Kadın Kolları Ankara İl Başkanı Ayça Çağlar’ı ziyaret eden Asu Kaya, misafirperverliklerinden dolayı İl Kadın Kolları Başkanı Ayça Çağlar’a ve partili kadınlara teşekkür etti.

Ankara İl Başkanı Ümit Erkol'u da makamında ziyaret eden Asu Kaya, kendisine de karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

Ardından İstanbul’da partilileri ziyaret eden Asu Kaya, İstanbul Kadın Kolları Başkanı Hatice Selli Dursun ve partililere teşekkür etti.

İstanbul ziyaretleri kapsamında bir diğer ziyaretini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek kendisine başarılar diledi.

Bir 2 kişi, televizyon ve iç mekan görseli olabilir

Bir sonraki durağında İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun’u ziyaret eden Asu Kaya, burada İzmir Kadın Kolları ve Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur tarafından karşılandı. Parti Meclisi üyesi Melisa Uğraş ve İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun ile birlikte İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu makamında ziyaret eden Asu Kaya, kendilerine çalışmalarında başarılar dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Bursa Kadın Kollarını ziyaret eden Asu Kaya, burada kendisini ağırlayan Kadın Kolları Başkanı Fatma Özgür'e ve kendisini karşılayan bütün partiliye teşekkür etti.

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Ziyaretlerinin devam edeceğini dile getiren Milletvekili Kaya şunları söyledi; “Genel Merkezimizde gerçekleştirdiğim Kadın Kolları Genel Başkanlığı adaylık açıklamam sonrası, destek ve dayanışma göstermek için yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız başta olmak üzere bizleri ağırlayan herkese teşekkür ediyorum. Siyaset koltuklarımızı korumak için değil, halkımızın sorunlarını çözmek için var. Geleceğe doğru güçlü bir adım atıyoruz.”

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT