Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 29 yaşındaki A.Ö., üçüncü kattan atlayarak intihar girişiminde bulundu. Olay anında yapılan müdahalelere rağmen bir haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gencin intihar anı ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

OSMANİYE’DE DEPREMZEDE USTA, 3 METREKAREDE MESLEĞİNİ YAŞATIYOR OSMANİYE’DE DEPREMZEDE USTA, 3 METREKAREDE MESLEĞİNİ YAŞATIYOR

OLAYIN DETAYLARI
Dervişpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evli ve iki çocuk babası olan A.Ö., evinin üçüncü katındaki balkona çıkarak intihar girişiminde bulundu. Durumu fark eden çevre sakinleri hemen 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, müzakereci bir polis memuru aracılığıyla genci ikna etmeye çalıştı.

"BU SON SİGARAM, AMA BEN BU ÖLÜMÜ HAK ETMEDİM"
A.Ö., ikna çabalarına yanıt olarak, "Bu son sigaram komiserim ama ben bu ölümü hak etmedim" diyerek kendini balkondan boşluğa bıraktı. Düşerken elektrik tellerine takılan A.Ö., yere çakıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalede yaşadığı belirlendi. Genç, Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve buradan hayati tehlike nedeniyle Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Bir hafta süren tedaviye rağmen, A.Ö. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

A.Ö.’nün cenazesi, Kadirli ilçesindeki Tapu Tepesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: İHA