AK Parti 8. Olağan Kongresi'nde açıklanan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesinde, AK Parti Osmaniye 27. Dönem Milletvekili İsmail Kaya yeniden yer aldı.

Siyasi Kariyerinde Öne Çıkan Görevler
İsmail Kaya, 2009-2015 yılları arasında AK Parti Osmaniye Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüttü. 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Osmaniye Merkez İlçe 1. sıradan İl Genel Meclis Üyesi seçildi. Bu dönemde önemli görevler üstlenen Kaya, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı, İmar Komisyonu Başkanlığı, AK Parti Grup Başkanvekilliği ve İl Genel Meclisi Başkan Vekilliği gibi görevlerde bulundu.

OSMANİYE: SERKAN KARAYİĞİT, "İMAMOĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ" OSMANİYE: SERKAN KARAYİĞİT, "İMAMOĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"

2018 genel seçimlerinde AK Parti Osmaniye Milletvekili olarak seçilen Kaya, aynı zamanda AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde MKYK Üyesi oldu. Daha sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.

Kongrede Yeniden MKYK Listesinde
AK Parti'nin bugün düzenlenen 8. Olağan Kongresi'nde açıklanan MKYK listesinde, İsmail Kaya yeniden yer aldı. Kaya'nın parti içindeki etkin rolü ve siyasi tecrübesi, AK Parti yönetiminde önemli bir yer edinmesini sağladı.

Kaya’nın, MKYK üyeliği sürecinde hangi alanlarda görev alacağı ve parti içinde üstleneceği yeni sorumluluklar, önümüzdeki süreçte netleşecek.

Muhabir: Haber Merkezi