OSMANİYE’DE RUH SAĞLIĞI MERKEZLERİ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ OSMANİYE’DE RUH SAĞLIĞI MERKEZLERİ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Osmaniye İlim Yayma Cemiyeti Şubesi tarafından yaz etkinlikleri programı kapsamında 6 hafta boyunca eğitici ve öğretici aktiviteler gerçekleştirildi.
Programda, çocuk ve gençler zengin iç ve dış mekan etkinlikleriyle dolu dolu bir deneyim yaşadılar.
İlim Yayma Cemiyeti Şubesince düzenlenen iç mekan etkinlikleri arasında Kur’an-ı Kerim öğrenme ve tecvit dersleri, Sure ezberleme, ayet ve hadis okuma, Temel dini bilgiler eğitimi, Sanat atölyesi, siyer dersleri, akıl ve zeka oyunları yer aldı.
Dış mekan etkinliklerinde ise okçuluk, matrak oyunu, sokak ve parkur oyunları, müze ve kültür gezileri, futbol ve voleybol yer aldı.
Osmaniye İlim Yayma Cemiyeti Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Öğrencilerimiz hem eğlenceli hem de öğretici bu etkinlikler sayesinde keyifli zaman geçirirken, aynı zamanda Temel Dini Bilgiler ve Kur’an-ı Kerim dersleri ile milli ve manevi değerlerimizi içselleştirdiler. Programın kapanışı, kurum üyeleri, öğrenciler ve velilerin yoğun katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi ve büyük bir memnuniyetle karşılandı” denildi.

 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN