Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye-Toprakkale Devlet Yolu çalışmalarında incelemelerde bulundu. 
Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer’in de yer aldığı ziyarette, yapılan çalışmalar hakkında Karayolları Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefi Çağrı Çiftçi, Vali Yılmaz’a bilgi verdi.

TBMM İNSAN HAKLARI İNCELEME KOMİSYONU BAŞKANI DERYA YANIK'TAN CENEVRE TEMASLARI TBMM İNSAN HAKLARI İNCELEME KOMİSYONU BAŞKANI DERYA YANIK'TAN CENEVRE TEMASLARI

459453705 926684989500417 1388398279248116628 NVali Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “D-400 Yolumuz Mustafabeyli Kavşağından Sazlık kısma kadar buradan yaklaşık 4 kilometre yolumuz da tamamlanmış oldu. Burası da çift şerit gerçekten standartları çok yüksek. Şu anda Osmaniye’mizin Toprakkale girişi olsun, D-400 girişi olsun bu yolların tamamlanmasıyla giriş çıkışlarımız çok rahatladı. Ayrıca Sakızgediği Batı Kavşağımız bitti, Kavşağımızdan da 2.2 kilometrelik kısmın yapımı devam ediyor. Orası tamamlandığında yine bu yolun devamında yaklaşık 1,5 ay sürecek bir çalışmamız var. Osmaniye’mize yakışan bir giriş çıkışa, yollara kavuşmuş olacak. Bu yolların yapılmasını sağlayan Kara Yollarımıza minnettarız, çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, gayret gösteren Toprakkale Kaymakamımıza, Kara Yolları Bölge Müdürlüğümüze ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Osmaniyeli hemşerilerimize layık olabilmek için, en güzel hizmetleri sunabilmek için gayretle çalışmaya devam ediyoruz. ”dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN