Osmaniye, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenecek olan Gençlik ve Spor Festivaline büyük bir coşkuyla hazırlanıyor.
Osmaniye’de 23 Şubat 2025 Pazar günü Fakıuşağı Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, saat 11.00-15.00 arasında sporseverleri bir araya getirecek.
Festival kapsamında, sporcu gösterileri, çeşitli spor branşlarının tanıtımları, gençlik merkezi atölyeleri, Dene-Yap projeleri sergisi ve daha birçok etkinlik ziyaretçileri bekliyor olacak.
Ödüllü yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerle festival heyecanı yaşanacak olan etkinliklerde telefon ve sosyal medya bağımlılığına dikkat çekerek gençleri spor, kültür ve sanata teşvik etmeyi amaçlıyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, 7’den 70’e tüm vatandaşların festivale davetli olduğu belirtti.