Su Kanalına Düşen Kamyonet Sürücüsü yaralandı Su Kanalına Düşen Kamyonet Sürücüsü yaralandı

Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölümü Kurucu Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, iş birliğini artırmak amacıyla bir heyetle Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer'i makamında ziyaret etti. 
Ziyarette, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Gerontoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğ. Sümeyra Mihrap İlter, Dr.Öznur İspir Demir, Dr. Öğr. Üyesi Melek Yağcı Özen ve Nisa Yıldızyer de yer aldı.
İsmail Tufan, yaşlı nüfusunun arttığını vurgulayarak, "Toplumda yaşlıların değişimi, sağlık hizmetlerine olan ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Bu nedenle, gerontoloji bilimi bu alanlardaki çalışmalar eğitimli bir rol üstlenmelidir" dedi. 
Yaşlanma değişiklikleri günlük bilimsel araştırmaların önemine değinen Tufan, gerontoloji biliminin, yaşlıların fiziksel, psikolojik ve sosyal ihtiyaçlarını anlamada kritik bir görev üstlendiğini aktardı.
Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Koçer, sağlık alanında yaşlı bireylere yönelik hizmetler daha da kalıcı ve üniversite-hastane iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirdi. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN