OSMANİYE'DE AĞACA ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI OSMANİYE'DE AĞACA ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Osmaniye Devlet Hastanesinde Kardiyoloji Uzmanı Uzm.Dr. Ömer Tepe tarafından anjiyo ünitesinde ilk defa pelvik konjesyon işlemi yapıldı.
Kentte 42 yaşındaki T.K isimli hasta kronik pelvik ağrısı nedeniyle birçok merkeze başvurmasına rağmen uygulanan tedavilere rağmen şikayetleri devam etti.
Osmaniye Devlet Hastanesine başvuran hastaya Uzm. Dr.Ömer Tepe tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonucunda "Kronik Pelvik Konjesyon Sendromu" tanısı konuldu.

Ekran Görüntüsü 2024 09 18 065603Pelvik konjesyon ameliyatı, pelvik bölgedeki toplardamarların iyileşmesi ve bu genişlemenin sonucu kronik ağrılara neden olan bir rahatsızlık olarak bilinmektedir. Özellikle doğurganlık dönemindeki değişimler görülen bu sendromu, yaşam koşullarının ciddi şekilde düşmesine sebep oluyor.
Başarıyla pelvik konjesyon embolizasyon tedavisinin ardından, T.K.'nın yıl boyunca yaşadığı kronik ağrıların tamamen sona erdiği belirtildi. Hastanın durumu, tedavi sonrası yakından takip edildi ve TK'nın sağlık durumu kısa sürede normale döndü.
Osmaniye Devlet Hastanesi, sağlık alanında bu ve benzeri gelişmelerle bölge halkına ileri düzey tedavi hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN