Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde mücadele eden 7 Ocak Bedensel Engelliler ile Düziçi Bedensel Engelliler takımı ikinci yarının ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Osmaniye'de yüzme yarışmalarına 50 yüzücü katıldı Osmaniye'de yüzme yarışmalarına 50 yüzücü katıldı

7 Ocak Bedensel Engelliler Antrenörü Muttalip Altun tüm basketbol severleri ve Osmaniyelileri cumartesi günü oynanacak olan derbi karşılaşmasına davet etti.

Hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu söyleyen Altun ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz dedi. Altun,”İlk yarıyı galibiyetle kapatmıştık, ikinci yarıya da galibiyetle başlamak istiyoruz. Biz, 8 puanla grupta 5. Sıradayız. Rakibimiz Düziçi Bedensel Engelliler ise 9 puanla 4. sırada yer alıyor. Sıralamayı değiştirecek ve puan açısından önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Ne yazık ki bu yıl istediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Taraftarımız her maçta bizden galibiyet bekliyor. Bu beklentiyi boşa çıkarmamak istiyoruz. Herkesi hafta sonu yapacağımız derbi maçına bekliyoruz.” diye konuştu.

7 Ocak Bedensel Engelliler ile Düziçi Bedensel Engelliler takımları arasındaki karşılaşma 2 Mart Cumartesi günü saat 13'te Osmaniye Merkez Mapalı Spor Salonu'nda oynanacak. Şükrü Tozluklu

Editör: Haber Merkezi