Adana’da Polis Velileri ve Vatandaşları Uyuşturucuya Karşı Bilgilendirdi Adana’da Polis Velileri ve Vatandaşları Uyuşturucuya Karşı Bilgilendirdi

CGC Başkanı Ali Cihangir’e ziyarette Cemiyetin 2. Başkanı Şükrü Tozluklu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Kahraman, Erhan Özmen, Ersin Şimşek, Hüseyin Danış, Esef Gök ve Bekir Burak Canbolat eşlik etti.

Ziyarette konuşan CGC Başkanı Ali Cihangir, İl Müdürü Maşife Öksüz’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, "Osmaniye’de sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları arasındaki iş birliği büyük önem taşıyor. Bu noktada sizlerin üstlendiği görev, kentimizin gelişimi ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesi açısından çok kıymetli. Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti olarak, her zaman sivil toplumun ve kamu yararına yapılan çalışmaların destekçisiyiz. Sizlerin de yeni görevinizde başarılı işlere imza atacağınıza inanıyor, her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaniye İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Maşife Öksüz ise, CGC heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Sivil toplum kuruluşları, toplumun gelişiminde ve bilinçlenmesinde çok önemli bir rol üstleniyor. Basın camiası da bu sürecin en önemli paydaşlarından biri. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, toplumun gelişimine katkı sağlanması ve sosyal projelerin daha geniş kitlelere ulaşması konusunda siz değerli gazetecilerin katkıları büyük. Yeni görevimde Osmaniye’deki sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde önemli projelere imza atmayı hedefliyoruz. Sizlerin desteği ve katkıları bizim için çok kıymetli" ifadelerini kullandı.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT