OSMANİYE'DE 06 TEMMUZ 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 06 TEMMUZ 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER

Osmaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, Kastamonu İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdiresi Sabiha Seda Horuzoğlu getirildi.
Görev değişikliğinin, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet'in tensipleriyle gerçekleştiği belirtildi.
Sabiha Seda Horuzoğlu, Osmaniye Belediyesi'nde yeni görevine başlamasının hemen ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı. 
İlk hayırlı olsun ziyareti, MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet tarafından gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında, Osmaniye'nin gelecekteki imar ve şehircilik projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve Horuzoğlu'na başarı dilekleri iletildi.
Horuzoğlu, Osmaniye Belediyesi'nde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine atanmış olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, "Osmaniye'nin kentsel gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için büyük bir motivasyonla çalışacağım. Belediye Başkanımız İbrahim Çenet ve tüm Osmaniyeli hemşerilerimizin destekleriyle, şehrimizin daha modern ve yaşanabilir bir hale gelmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Sabiha Seda Horuzoğlu'nun Kastamonu'daki başarılı çalışmaları ve Osmaniye'deki yeni görevinde ortaya koyacağı projeler, şehrin geleceği için önem taşıdığı, çalışmalarıyla kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarında önemli adımlar atılması bekleniyor.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN