Trafiği rahatlatacak yol hizmete açılıyor Trafiği rahatlatacak yol hizmete açılıyor

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde belediye tarafından halka ucuz ekmek satışı yapmak için Halk Ekmek Fabrikası yapılıyor.
Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Beldesinde belediye tarafından hizmet sunulan Halk Ekmek Fabrikası’nın ardından şimdi de Bahçe ilçesinde vatandaşların ucuz ekmek tüketmesi için fabrika kuruluyor.
Fabrika’nın temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Baz, hijyenik ortamda üretilen ekmeklerin vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. 
Osmaniye’de ilk olarak Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesine yapılan Halk Ekmek fabrikası, Bahçe ilçesinde de hizmete girecek. Halk Ekmek Fabrikası için düzenlenen temel atma töreninde konuşma yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Halk Ekmek Fırınının ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Başkan Baz; “İlçemize yapacak olduğumuz Bahçe Halk Ekmek (BAHE) fırınının temel açma çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Çok yakında siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunacağımız Halk Ekmek Fırını; hijyenik ortamda, uygun şartlarda ve yüksek üretim kapasitesiyle, halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bahçeli Hemşerilerimize ve İlçemize  Hayırlı Uğurlu Olsun” ifadelerini kullandı. 
İlçe ve belde belediyelerinin Halk Ekmek Fabrikası girişimleri sürerken, betona yatırım yapan Osmaniye Belediyesi ve başkanı Kadir Kara’nın ne yapacağını Osmaniye halkı merak ediyor.
Bahçe Belediyesi

Editör: Haber Merkezi