OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ OSMANİYE'DE ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETLERİ

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 102’nci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
Başkan Çenet, mesajında, Türk milletinin ezelden ebede esareti asla kabul etmemiş, vatan müdafaasında bir adım dahi geri atmamış, parçalanamaz bir bütün olarak kutlu geleceğe yürüdüğünü belirtti.
Çenet, şunları kaydetti: ”Kahraman ecdadımızın, aziz şehitlerimizin bizlere miras bıraktığı şanlı bayrağımızı yere düşürmemeye, kirletmemeye yeminliyiz, kutlu vatanımızı geleceğe taşımaya kararlıyız. 1071’de Sultan Alparslan’ın Malazgirt Zaferiyle yazdığı tarih, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi ile silinmemek üzere perçinlenmiştir. Tek vücut olarak amansız mücadelesiyle düşmana geçit vermeyen Büyük Türk Milleti, bundan sonrada tüm hain odaklara geçit vermeyecektir. Türk Milleti’nin bu yürüyüşünü hiçbir güç engelleyemeyecektir. 
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygı ile yâd ediyor, 30 Ağustos Zaferinin 102.yılını kutluyorum. İlelebet ve daima Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ifadelerini kulandı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN