OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR OSMANİYE'DE HİZMET EVLERİ AHŞAP İNŞA EDİLİYOR

Osmaniye Büyük Birlik Başkanı (BBP) İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, sosyal medya mecralarının kendi düşüncesiyle, kendi kurduğu bir sistemle ülkeyi yönetmeye ya da bir daire içerisinde sıkıştırmaya çalışacaksa Türk Devletinin elbette buna sessiz kalmayacağını belirtti.
Taşdelen, yaptığı açıklamada, Instagram’ın kapatılması ile ilgili bir tartışmaların sürdüğünü hatırlattı.
Taşdelen, “Türkiye aleyhine, Türk Devleti aleyhine, Türk Milleti aleyhine her türlü paylaşıma müsaade ediliyor ama siyonistlerle ilgili, Netenyahu ile ilğili batının sembol isimleriyle ilğili birisine çatarsan hesabın askıya alınıyor. Senden habersiz, paylaşımın kaldırılıyor. Ya da hesabın kapatılıyor. Türkiye heralde buna göz yummayacaktır. Eğer instagram da, twitter'da ya da Facebook kendi düşüncesiyle, kendi kurduğu bir sistemle bizi yönetmeye ya da bir daire içerisinde sıkıştırmaya çalışacaksa Türk Devleti elbette buna sessiz kalmaz, kalamaz” dedi.
Taşdelen, kuralların dışına çıkılarak ayrımcılık yapılırsa, tarafgirlik yapılırsa gerekeninde yapılacağını hatırlattı.
Sosyal medya mecralarının kendilerine çeki düzen vermesinin kaçınılmaz olduğunu aktaran Taşdelen, şöyle devam etti:
“Burası onların babasının çiftliği değildir. Onların bir kuralı varsa Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin de kuralları vardır. Türk Milleti'nin de inancı ve kültürü vardır. Onun için Türkiye'nin taleplerini karşıladıkları zaman ki, bu talepler haklı taleplerdir, Instagram açılır. Bu talepler karşılanmazsa açılmaz. Bu kadar basit. Bizde şu an da bu tavrı haklı buluyoruz. Tüm bunlara rağmen bakıyoruz yine milliyetçi diye ortaya çıkan parti liderleri ya da siyasetçiler, şartsız şüphesiz Instagram’ı savunuyorlar, Facebook'u, Twitter’ı savunuyorlar. Bunları savunduğunuz kadar inancınızı savunun, milletinizi savunun, devletimizi savunun. Şu Gazze'deki masumları savunun. Şu Gazze'deki katledilen çocukları, kadınları savunun” 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN