OSMANİYE'NİN KADİRİ İLÇESİNDE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI OSMANİYE'NİN KADİRİ İLÇESİNDE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Osmaniye Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, İran’ın varlığına ve toprak bütünlüğüne yönelen hamlelerin, Türkiye'yi de içine alan büyük bir yıkım planının parçası olduğunu belirtti.
Taşdelen, yaptığı açıklamada, Avrupa ve ABD’nin, PKK'yla birlikte on yıllarca örgütlenmelerinde amirliğini üslendiğini hatırlattı.
Taşdelen, “Türkiye de ABD'nin jandarmalığını yaptığı küresel emperyalizmin bölgedeki menfaat planlarının bir oyuncağı olan bölücü terör örgütünün talimatıyla kurulan ve yine bölücü terör örgütünün talimatlarıyla faaliyetlerini sürdüren siyasi parti görünümlü partilerin ülkemizde ve bölgemizde neden olduğu tahribatı sayısız kez dile getirdik” dedi.
BBP İl Başkanı Taşdelen, Uluslararası kuruluşlar on yıllarca siyasi parti görünümlü, siyasi partiler ile ilgili Türkiye'nin aleyhinde kararlar aldığını ve almaya devam ettiğin anımsattı.
Gazze’de on binlerce çocuğun ve kadının katledilmesi soykırıma tabi tutulmasını görmezden gelenlerin, PKK'nın katlettiği onbinlerce vatandaşı da görmezden geldiğini vurgulayan Taşdelen, “İnsan hakları bahanesiyle uluslar arası alanda terörle zaten kendilerinin besleyip büyüttükleri terör öğütleriyle mücadelemizi baltalamayı, Türkiye'yi mahkum etmeyi, Türkiye'ye yaptırımlar uygulamayı sürdürdüler ve hala sürdürmeye devam ediyorlar. En acısı da Türkiye'de bir takım topluluklar batının Türkiye'ye yönelik yaptırımlarının taraftarı oldu ve bu yaptırımların payandası haline geldiler. Bunlar içerisinde siyasi partiler var, sivil toplum kuruluşları var, iş dünyasının temsilcileri var. Bunlar maalesef hiç bir zaman Türkiye’nin ve Türk milletinin yanında değil batının, emperyalistlerin ve siyonistlerin yanında oldular” ifadelerini kullandı. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN