AK Parti Osmaniye İl Teşkilatında yapılan toplantı sonucunda Yürütme Kurulu görev dağılımının gerçekleştirildiği belirtildi.

OSMANİYE'DE 18 EYLÜL 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 18 EYLÜL 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ VEFAT EDENLER

AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa başkanlığında oluşturulan yürütme kurulunda yer alanların görev ve sorumluluk alanları açıklandı. 

Yapılan açıklamada, görevlendirilmelerin şu şekilde oluştuğu kaydedildi:
İl Siyasi Hukuk İşleri Başkanlığına Muhammed Doğan, Teşkilat Başkanlığına Cahit Yılmaz, Seçim İşleri Başkanlığına Alparslan Karaca, Tanıtım Medya Başkanlığına Kerim Çakmak, Dış İlişkiler Başkanlığına Yiğitcan İşler, Sosyal Politikalar Başkanlığına Zekiye Yılmazer, Arge Başkanlığına Rahime Erşık, Yerel Yönetimler Başkanlığına Orhan Karakaya, Ekonomi İşler Başkanlığına Hacı Ahmet Çetingök, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına İran Akyüz, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Duran Doğan, İnsan Hakları Başkanlığına Talha Akif Gürbüz, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığına Yücel Abidinoğlu, Bilgi ve İletişim Teknolojileri başkanlığına Tahir Kçük, Sekreterlik Başkanlığına Yılmaz Özer getirildi. 

AK Parti Osmaniye il başkanı Mehmet Sadi Binboğa, yönetim kurulu görevlendirmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

454290271 10161453498176838 3551144016942530742 NSorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden Binboğa, bundan sonraki süreçlerde de Osmaniye ve ülke için sorunların çözümüne yönelik çalışmaların arttırarak devam ettireceklerini belirtti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN