AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı için temayül yoklamail binasında yüzde 80 katılımla gerçekleştirildi.

Temayül yoklamasına, AK Parti Genel Merkezi MYK Üyesi ve Osmaniye Koordinatörü Mustafa Hasgül başkanlık yaptı.

Aday belirlemedeki önemli kriterlerden biri olarak görülen temayül yoklamasında, il başkanlığı için 18 adayın yer aldığı belirtildi.

Temayülde, AK Partili üyelere “il başkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz” tercihi soruldu ve komisyon tarafından tüm adaylarla bire bir görüşüldü. 

Adaylarla bire bir görüşmenin yanı sıra, üyeler 18 aday için oy kullanma işlemi gerçekleştirildi. 

OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR" OSMANİYE'DE FARKINDALIK ÇAĞRISI, "İLK YARDIM HAYAT KURTARIR"

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ile milletvekillerinden oluşan komisyonların gözetim ve denetiminde yapılan yoklamada, Türkiye genelinde yaklaşık 160 bin AK Partilinin oy kullanacağı kaydedildi.

AK Parti İl Başkanı adayının belirlenmesi için yapılan temayülde, şu isimler yer aldı:
Adnan Bayram, Sadi Binboğa, Hacı Ahmet Çetingök, Osman Kıbrıslıgil, Hıdır Kaya, İrfan İlker Şanlı, Necati Okur, İmam Hüseyin Çelik, Alpaslan Karaca, Muzaffer Çuhadar, Mesut Tokur, Hanifi Zaimoğlu, Yusuf Mingan, Cihat Yılmaz, Mehmet Altun, Yusuf Çenet, Orhan Ersoy ve Ünal Dinler

AK Parti İl Teşkilatının da şekilleneceği ve yönetim kurulu üyelerinin de belirleneceği temayül yoklamasının başarıyla tamamlandığı öğrenildi. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN