OSMANİYE'DE 19 EYLÜL 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 19 EYLÜL 2024 PERŞEMBE GÜNÜ VEFAT EDENLER

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Sumbas ilçesinde bulunan deprem konutlarında incelemede bulundu.
Gülsoy, ilçede bir takım ziyaretler ve incelemelerde bulunarak partililerle buluştu.
Milletvekili Seydi Gülsoy, Sumbas’ta Kaymakamlık, Belediye, AK Parti İlçe Başkanlığı, OSB, devlet hastanesi inşaatı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.
TOKİ konutlarında incelemelerde bulunan Gülsoy, burada teslim edilebilir haldeki 219 konut bölgesinde incelemelerde bulundu.
İncelemelerde ilçe kaymakamı Mustafa Köroğlu, İl Başkan Yardımcıları Duran Doğan, Yılmaz Özer, İl yönetim kurulu üyesi Ali Yılmazer, İlçe Başkanı Erol Kaplan, Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, Kadın Kolları Başkanı Aytiben Gökçe de er aldı.

456367464 843960567692671 5609837271152329750 NYaşanan deprem sonrasında yaraların en hızlı bir şekilde koordineli çalışarak kapatılmaya çalışıldığını ifade eden Gülsoy, “Rabbimiz bir daha böyle afetler göstermesin. İnşallah hızla devam eden deprem konut inşaatlarının en kısa sürede tamamlanması için gayret ediyoruz. Tamamlananları da hemen bekletmeden teslim ediyoruz. İnşallah tüm hak sahiplerine konutları en hızlı şekilde teslim edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Sumbas’taki ziyaretleri kapsamında İlçe Kaymakamı Mustafa Köroğlu’nu, Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu’nu ve AK Parti İlçe Başkanlığı, OSB ve devlet hastanesi inşaatını ziyaret etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN